Genç Kıza Cinsel İstismar İddiasıyla Adliyeye Sevk Edilen Ahmet Aras’ın Özel Danışmanı Levent Arkan Tutuklandı

Genç Kıza Cinsel İstismar İddiasıyla Adliyeye Sevk Edilen Ahmet Aras’ın Özel Danışmanı Levent Arkan Tutuklandı
Muğla’da kamuoyunda geniş yankı uyandıran “nitelikli cinsel taciz” soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın özel danışmanı ve Muğla Büyükşehir Reklam A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Arkan, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Arkan’ın, savcılığa ifade vermek üzere Muğla Adliyesi’ne getirildiği öğrenildi. Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Arkan, güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılan Arkan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmanın, bir üniversite öğrencisinin şikâyeti üzerine başlatıldığı belirtilirken, daha önce Arkan’ın ofis ve iş yerinde yapılan aramalarda dijital materyaller ile çeşitli belgelere el konulduğu bildirildi.

Yetkililer, dosyanın titizlikle yürütüldüğünü ve sürecin çok yönlü olarak devam ettiğini ifade ederken, olayla ilgili resmi makamlardan yapılacak açıklamalar ve soruşturmanın seyri kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.