Genel Müdür Şengül, Muğla Atıksu Arıtma Tesisi’nde İncelemelerde Bulundu
14
Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Yılmaz Şengül, Genel Müdür Yardımcısı Nuri Kali ile birlikte Muğla Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Tesisin mevcut durumu, yürütülen bakım çalışmaları ve devam eden iyileştirme projeleri hakkında teknik ekipten kapsamlı bilgi alındı.
24
Ziyarette, tesisin kapasitesinin artırılması ve sürdürülebilir çevre yönetimi hedefleri doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. Şengül, atıksu arıtma süreçlerinde verimliliğin yükseltilmesine yönelik projelerin şehir için büyük önem taşıdığını vurguladı.
34
Genel Müdür Yılmaz Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın öncülüğünde Muğla’nın su ve çevre sağlığının korunması için tüm ekiplerle birlikte kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Kentimizin geleceği için çevresel sürdürülebilirliği esas alan yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.
44
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.