Güngör: “Muğla Hoşgörünün ve Kardeşliğin Şehridir”

Güngör: “Muğla Hoşgörünün ve Kardeşliğin Şehridir”
AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, Muğlaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Güngör, müsabakada meydana gelen üzücü hadiselerden dolayı derin üzüntü duyduklarını belirtti.
AK Parti İl Teşkilatı adına her iki kulübün yöneticilerine, sporcularına ve olaylardan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Güngör, Muğla’nın hoşgörü ve kardeşlik kültürüyle öne çıkan bir şehir olduğuna vurgu yaptı. Yaşanan olayların ne Muğlaspor Kulübü ile ne de Muğlalı vatandaşlarla bağdaştırılamayacağını ifade eden Güngör, münferit bazı görüntülerin çarpıtılarak kamuoyuna sunulmasının doğru olmadığını dile getirdi.
Şehri ve kulübü hedef alan, gerçeği yansıtmayan açıklamaların kamuoyunu yanıltmaktan öteye geçmediğini belirten Güngör, Muğla’yı töhmet altında bırakan her türlü söylemi kınadıklarını kaydetti.
Olayların ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ile Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu’nun bir araya geldiğini aktaran Güngör, Şanlıurfaspor kafilesinin Muğla’ya yakışır şekilde uğurlandığını ifade etti.
Sporun barış, dostluk ve centilmenlik temelinde yapılması gerektiğine dikkat çeken Güngör, sahalarda bu tür olumsuz görüntülerin bir daha yaşanmamasını temenni ederek, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.