Haziran Ayı Bilançosu: Muğla’da Kaçakçılık ve Organize Suçlara Geçit Yok

Haziran Ayı Bilançosu: Muğla’da Kaçakçılık ve Organize Suçlara Geçit Yok
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında, Muğla’da Haziran ayında yürütülen kaçakçılık ve organize suç operasyonlarında çok sayıda kaçak ürün ve silah ele geçirilirken, 3 suç örgütü çökertildi, 48 şüpheli yakalandı, 29 kişi tutuklandı.

k
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında Haziran ayında yürütülen çalışmaların bilançosu açıklandı. Gerçekleştirilen operasyonlarda kaçak ürünler ve ruhsatsız silahlara yönelik önemli miktarda ele geçirme yapıldı.

Çalışmalar kapsamında 109 litre kaçak ve sahte alkollü içki, 152 adet elektronik sigara ve bunlara ait malzemeler, 805 paket kaçak sigara, 142 kilogram tütün ile 84 adet kaçak emtia ele geçirildi. Yapılan operasyonlarla yaklaşık 350 bin liralık vergi kaybının da önüne geçildiği bildirildi.

Öte yandan ekipler tarafından yürütülen operasyonlarda 23 adet tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca, 978 adet tabanca fişeği ile 55 adet pompalı tüfek fişeği ele geçirildi.

Kaçakçılık ve organize suçlara yönelik operasyonlar kapsamında bölgede faaliyet gösteren 3 ayrı suç örgütünün çökertildiği, toplam 48 şüphelinin yakalandığı ve bunlardan 29’unun çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.