KANDİLLİ DUYURDU: Türkiye Art Arda Depremlerle Sallanıyor, Aralarında Muğla’da Var

KANDİLLİ DUYURDU: Türkiye Art Arda Depremlerle Sallanıyor, Aralarında Muğla’da Var
Türkiye genelinde son günlerde farklı bölgelerde kaydedilen depremler, “Büyük bir deprem mi geliyor?” sorusunu yeniden gündeme taşırken Türkiye'de son günlerde farklı bölgelerde yaşanan peş peşe depremler büyük panik ve endişeye neden oluyor. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, son deprem haberi ise bu kez o ilden geldi. İşte detaylar..

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan son veriler, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Olası büyük Marmara depremine ilişkin endişeler, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından daha da arttı.

tv100'de yer alan habere göre: art arda yaşanan sarsıntılar, özellikle Marmara Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlarda tedirginliği yükseltti. Deprem korkusu yaşayan birçok kişi, küçük artçı sarsıntılarda dahi panik yaşıyor.

Türkiye genelinde son günlerde farklı bölgelerde kaydedilen depremler, “Büyük bir deprem mi geliyor?” sorusunu yeniden gündeme taşıdı.

Korkutan deprem haberi bu sefer Muğla'dan geldi.

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan verilere göre Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kaynak:tv100

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.