KGK Muğla İl Temsilciliğinde Görev Değişimi: Elvan Göçer Atandı

KGK Muğla İl Temsilciliğinde Görev Değişimi: Elvan Göçer Atandı
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), yeni dönem ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından bazı illerde il temsilciliklerinde görev değişikliğine gitti.

Yapılan görevlendirmeler kapsamında Muğla İl Temsilciliği görevine Elvan Göçer atanırken, bugüne kadar bu görevi yürüten Hayati Nizamoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.
KGK Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, il temsilciliği görevini büyük bir özveriyle yerine getiren temsilcilere emekleri ve Konsey'e katkıları nedeniyle teşekkür edilirken, yeni atanan il temsilcilerine de görevlerinde başarı dileğinde bulunuldu.
Muğla'da uzun süredir KGK İl Temsilciliği görevini yürüten Hayati Nizamoğlu'nun yerine Elvan Göçer görevlendirildi.
KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim de görev değişimine ilişkin yaptığı değerlendirmede, Hayati Nizamoğlu'na Konsey'e sunduğu katkılar ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek, yeni Muğla İl Temsilcisi Elvan Göçer'e görevinde başarılar diledi.
Öte yandan Mehmet Ali Dim, İstanbul Ofisi'nde gerçekleştirilen yeni dönem ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul ofisinde Küresel Gazeteciler Konseyi yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Görev bölümünü yaptık. Vizyon projelerimizi konuştuk. Yeni döneme pozitif bir enerjiyle start verdik. Hayırlı olsun."
KGK Yönetim Kurulu, yeni dönemde birlik ve dayanışma içerisinde, gazetecilik mesleği ve Konsey adına başarılı çalışmalara birlikte imza atacaklarına olan inançlarını da vurguladı.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.