Menteşe’de 19 Mayıs Kutlamaları Mary Jane Konseriyle Taçlandı
15
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler büyük coşkuyla kutlandı. Kutlamaların finalinde Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan ünlü sanatçı Mary Jane, performansıyla vatandaşlara bayram coşkusunu doyasıya yaşattı.
25
Konser öncesinde meydanı dolduran vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla marşlara eşlik etti. Özellikle gece boyunca çalınan “İzmir Marşı”, “10. Yıl Marşı” ve çeşitli Cumhuriyet marşları meydanda büyük bir heyecan oluşturdu. Vatandaşlar marşları hep bir ağızdan söyleyerek 19 Mayıs ruhunu yaşadı.
35
Yoğun katılımın olduğu konsere Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, CHP Muğla İl Başkanı Nail Kızıl, CHP Menteşe İlçe Başkanı Arzu Doğruel ile çok sayıda vatandaş katıldı.
45
Konser alanında zaman zaman yoğunluk oluşurken, vatandaşlar gece boyunca Mary Jane’in sevilen şarkılarına eşlik etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte gençler başta olmak üzere her yaştan vatandaş Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu.
Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğü belirtilirken, 19 Mayıs kutlamaları Menteşe’de birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı.
55
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.