Menteşe’de 85 yaşındaki Selami Amca, 73 yıldır Bisiklete Biniyor
Yayınlanma:
Muğla’nın Menteşe İlçesinin Düğerek Mahallesinde yaşayan 85 yaşındaki Selami Ortayol, 73 yıldır bisiklet sevdasından vazgeçmedi.
Çocukluğundan beri bisiklet kullanmayı sevdiğini anlatan 85 Yaşındaki Ortayol, küçük yaşlardan itibaren bisiklet kullanmaya başladığını ifade ederek, “Yıllar içinde bir çok arkadaşım bisiklet kullanmayı bırakarak motosiklete ve mobilete binmeye başladı. Ben bisiklete olan sevgim nedeniyle bisiklet kullanmaya devam ediyorum. Yaylaya bisikletimle giderim, şehre de bisikletimle inerim” dedi.

Mahalleli Hayran
Düğerek Mahallesi sakinleri ise 85 yaşındaki Selami Ortayol’un 18 yaşındaki gençler gibi bisiklet kullandığına işaret ederek, “Selami amca yaşına rağmen günlük işlerini halletmeye bisikletle gider. Onun bisiklet aşkı bir başka. Biz bildik bileli bisiklete biner” dediler.

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.