MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel’den Üç Aylar Mesajı

MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel’den Üç Aylar Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Burak Demirel, mübarek Üç Ayların başlangıcı dolayısıyla yayımladığı mesajda, birlik, beraberlik ve manevi değerlerin önemine dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Burak Demirel, Üç Ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek zaman diliminin toplumsal dayanışma ve manevi yenilenme açısından önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Üç Ayların rahmet, mağfiret ve bereket ayları olduğuna dikkat çeken Demirel, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet, mağfiret ve bereket ayları olan Üç Ayların başlangıcına ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek zaman dilimi; kalplerimizi arındırmak, niyetlerimizi yenilemek, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendirmek için önemli bir fırsattır.”

Üç Ayların, toplumsal birlik ve manevi diriliş açısından taşıdığı öneme değinen Demirel, inanç ve değerlerin milletin en büyük gücü olduğunu belirterek şu değerlendirmede bulundu:
“İçinden geçtiğimiz her süreçte milletimizi ayakta tutan en büyük güç; inancımız, değerlerimiz ve birbirimize olan bağlılığımızdır. Üç Ayların; merhametin çoğaldığı, gönüllerin yumuşadığı, duaların kabul bulduğu bir iklimde; aziz milletimize huzur, ülkemize dirlik ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Mesajının sonunda tüm vatandaşların Üç Aylarını tebrik eden MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, şu temennilerde bulundu:
“Rabbim; bu mübarek günleri sağlık, huzur ve hayırla idrak etmeyi nasip etsin. Üç Aylar’ın başta Muğla’mız olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.