MHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi 20 Eylül’de Yapılacak

MHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi 20 Eylül’de Yapılacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı, il kongresinin 20 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu.

MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, kongrenin birlik, beraberlik, kardeşlik ve ülküdaşlık vurgusuyla gerçekleştirileceği belirtildi.

Partinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, teşkilat mensupları ve partililer kongreye davet edildi. Açıklamada, “Kutlu yürüyüşümüze güç katmak, omuz omuza aynı ülküde buluşmak için kongremize bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

“Kardeşlik kalbimizde, gelecek aklımızda” mesajının da paylaşıldığı duyuruda, MHP Muğla İl Başkanlığı Kongresi’nin 20 Eylül 2026 tarihinde yapılacağı bildirildi.

MHP Muğla İl Başkanlığı, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilmesi çağrısında bulunarak, “Birlikte daha güçlü, birlikte daha ileri” mesajını verdi.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.