Müdür Yardımcısı Arslan, aday adayı oldu

Müdür Yardımcısı Arslan, aday adayı oldu
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görevini yürüten Hasan Arslan, AK Parti'den Köyceğiz Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olan Hasan Arslan, AK Parti'den Köyceğiz Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Hasan Arslan, aday adaylığı başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada; Köyceğiz'de hizmete yeni bir bakış açısı kazandırmak, sorunları birlikte çözerek yeni projelere hep birlikte imza atmak, belediyecilik anlayışını daha ilerilere taşımak ve geleceğin Köyceğiz'ini el ve gönül birlikteliği ile yeniden inşa etmek amacıyla Köyceğiz Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.