Muğla Büyükşehir’den İlçelerde Ramazan Buluşmaları
14
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla organize ettiği iftar programlarını ilçelerde kurduğu sofralarla sürdürüyor. Ramazan’ın ilk günlerinden itibaren başlayan buluşmalarda binlerce vatandaş aynı sofrada bir araya geliyor.
24
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programlar kapsamında 23 Şubat’ta Marmaris Pazaryeri’nde, 24 Şubat’ta Köyceğiz Pazaryeri’nde, 25 Şubat’ta Milas Pazaryeri’nde ve 27 Şubat’ta Datça Cumhuriyet Meydanı’nda iftar organizasyonları gerçekleştirildi.
34
İl genelindeki iftar programları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Takvim doğrultusunda 28 Şubat’ta Bodrum Merkez Pazaryeri, 2 Mart’ta Dalaman Kargınkırı Mahallesi, 4 Mart’ta Ula Pazaryeri, 6 Mart’ta Kavaklıdere Belediye Düğün Salonu, 9 Mart’ta Seydikemer Pazaryeri, 11 Mart’ta Yatağan Hasan Haşmet Işık Düğün Salonu, 12 Mart’ta Fethiye Esenköy Sosyal Tesisleri ve 16 Mart’ta Ortaca Bahçelievler Düğün Salonu’nda vatandaşlar iftar sofralarında buluşacak.
44
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekerek, ilçelerde kurulan sofraların toplumsal birlikteliği güçlendirdiğini ifade etti. Aras, “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güçlü şekilde hissedildiği müstesna bir zaman dilimi. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak bu manevi iklimi tüm ilçelerimizde hemşerilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz. İlçelerimizde kurduğumuz iftar sofralarıyla sadece yemek değil; muhabbeti, dayanışmayı ve gönül bağlarımızı da paylaşıyoruz. Muğla’nın her köşesinde aynı sofrada buluşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek bizim için çok kıymetli. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayının sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.