Muğla Emniyeti’nde 123 Personelin Görev Yeri Değişti
Aralarında Emniyet Müdürleri, Amirler ve Komiserlerin de bulunduğu 123 personel (toplam 142 kayıt), hizmet gereği naklen atandı.
İlçe Emniyet Müdürlerinde Önemli Rotasyon
Atama listesi, özellikle ilçe emniyet müdürlüklerinde dikkat çekici değişiklikler içeriyor:
Tecrübeli 2. Sınıf Emniyet Müdürleri Turgut Beder ve Selçuk Özdemir, sırasıyla Seydikemer ve Ortaca İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.
Daha önce Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Hüseyin Başkan, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı pozisyonuna getirildi.
Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nedayi Atakan, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü olarak atanırken, bir diğer İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gökçen Doğan, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü görevine getirildi.
Amir ve Başkomiserlerde Yoğun Hareketlilik
Emniyet Amirleri ve Başkomiserler arasında da ciddi bir sirkülasyon yaşandı. Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Trafik birimlerinden gelen personel, ilçe birimleri ve merkez şube müdürlüklerine dağıtıldı:
Ahmet Gökhan Madendere (Emniyet Amiri), Datça’daki vekalet görevinden alınarak Merkez’de Güvenlik Şube Müdür Vekili olarak görevlendirildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlar Başkomiseri Burak Akgül, Milas’taki görevinden Fethiye’ye naklen atandı.
Çarşı ve Mahalle Bekçileri de Köyceğiz, Seydikemer ve Fethiye’den Bodrum ve Marmaris’e rotasyonla aktarıldı.
Vali ve İl Emniyet Müdürü Onayıyla Gerçekleşti
Atamalar, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’ın onayı ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Süleyman Karadeniz’in teklifiyle yürürlüğe girdi. Vali Yardımcısı Murat Sarı’nın uygun görüşüyle hazırlanan listeye göre, atamaların büyük çoğunluğu "Naklen Atama / Hizmet Gereği" koduyla yapıldı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.