Muğla Etkileşim Günleri – Menteşe Buluşması: Öğretmenler Zeytin Kırma Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Muğla Etkileşim Günleri – Menteşe Buluşması: Öğretmenler Zeytin Kırma Etkinliğinde Bir Araya Geldi
Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe’de görev yapan öğretmenlerle Yaraş İzci Evi’nde buluştu.

Etkinlikte zeytin kırma, keşkek dövme ve geleneksel Türk okçuluğu ile kültürel miras yaşatılırken, öğretmenler arası dayanışma ve etkileşim güçlendirildi.

gfh
Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Muğla Etkileşim Günleri Projesi kapsamında, Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe ilçesindeki öğretmenlerle Yaraş İzci Evi’nde bir araya geldi. Doğayla iç içe gerçekleşen buluşmada, öğretmenler hem keyifli sohbetler gerçekleştirdi hem de unutulmaz anılar biriktirdi.

6h
Etkinlik boyunca yöreye özgü çekişte zeytin kırma geleneği yaşatılırken, birlikte keşkek dövüldü ve imece ruhu pekiştirildi. Ayrıca geleneksel Türk okçuluğu ile kadim kültürel değerler hatırlanarak etkinliğe renk katıldı.

i4

9663

Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, Muğla’nın eğitim yolculuğuna değer katan tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Etkinlik, öğretmenler arası etkileşimi güçlendiren, birlik ve dayanışma duygusunu pekiştiren sıcak bir atmosferde tamamlandı.

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.