Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Yaptığı ziyaretler kapsamında Marmaris Bozburun İlkokulu ve Ortaokulundaki öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek okulda yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyarette, okulun eğitim ortamları, öğrenci faaliyetleri ve öğretmenlerin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Çay, oluşturulan nitelikli öğrenme ortamlarını değerlendirdi. Eğitim camiasının katkı ve emeklerine dikkat çeken İl Müdürü Emre Çay ,Marmaris genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde olduğu gibi Bozburun’da da okul idarecilerinin, öğretmenlerin ve çalışanların özverili çalışmalarını yerinde inceledi.

Eğitimin güçlenmesinde öğretmen ve idarecilerin çabasının büyük rol oynadığını vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederek öğrenciler için daha aydınlık bir gelecek adına yürütülen çalışmaların önemine değindi.
Çay, ziyaretin sonunda öğretmen ve idarecilere başarılarla dolu bir eğitim ve öğretim süreci diledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.