Muğla Jandarması Bir Haftada 58 Aranan Şahsı Yakaladı
Muğla İl Jandarma Komutanlığı, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Ağustos 2026 ile 30 Ağustos 2026 tarihleri arasında jandarma ekipleri tarafından toplam 3 bin 64 devriye gerçekleştirildi.
Söz konusu çalışmalar kapsamında 29 bin 981 şahıs ve 2 bin 983 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan arandığı belirlenen toplam 58 şahıs yakalandı.
Yakalanan şahısların suç dağılımında; dolandırıcılık suçundan 1, hırsızlık suçundan 4, narkotik suçundan 7, kaçakçılık suçundan 5 ve diğer suçlardan 41 kişi yer aldı. İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şahıslardan 24’ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
JASAT’tan 12 Yakalama
Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ise yakalama kararı bulunan 12 şahıs yakalandı. Adli makamlara çıkarılan şahıslardan 9’u tutuklandı.
Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgesinde alınan güvenlik tedbirleri ve yürütülen çalışmalar sonucunda tehdit, güveni kötüye kullanma, dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma olaylarında azalma meydana geldiği bildirildi.
Jandarma ekiplerinin, Muğla genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceği belirtildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.