Muğla MHP’de Dikkat Çeken Hamle: İl Başkan Yardımcılığından İstifa Eden Hünkar Çay Adaylığını İlan Etti

Muğla MHP’de Dikkat Çeken Hamle: İl Başkan Yardımcılığından İstifa Eden Hünkar Çay Adaylığını İlan Etti
MHP Muğla İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Hünkar Çay, Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çay, teşkilatı daha güçlü yarınlara taşımak amacıyla bu kararı aldığını ifade etti.

Adaylık kararını sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaşan Hünkar Çay, teşkilatı birlik ve beraberlik anlayışıyla daha güçlü yarınlara taşımayı hedeflediğini belirtti. Açıklamasında, bugüne kadar üstlendiği görevlerde ülkücü harekete hizmet etmek için gayret gösterdiğini ifade eden Çay, yeni dönemde Fethiye İlçe Başkanlığı görevine talip olduğunu duyurdu.

Hünkar Çay, adaylık süreci kapsamında MHP Muğla İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği ile İl Başkan Yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini de açıkladı.

Teşkilat mensuplarının desteğine talip olduğunu belirten Çay, birlik, beraberlik ve ortak akıl anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayarak, Fethiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilat yapısını daha da güçlendirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Hünkar Çay’ın adaylık açıklaması, MHP teşkilatında ve Muğla siyasetinde dikkat çeken gelişmeler arasında yer aldı.

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.