Muğla Ülkü Ocakları'nın Acı Günü
Yayınlanma:
Afganistan’da Türk Dili Eğitmeni olarak görev yapan Gündüz Pulat, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Pulat’ın vefatı ülkücü camiada büyük üzüntü yarattı
Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Muğla İl Başkan Vekili ve Okul Başkanı olarak görev yapan, aynı zamanda Türk Dili Eğitmeni kimliğiyle Afganistan’da hizmet veren Gündüz Pulat, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Pulat’ın vefatının derin üzüntüyle karşılandığı belirtilerek, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Gündüz Pulat’ın ülkücü camiada uzun yıllar boyunca aktif görev aldığı ve Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla tanındığı kaydedildi.
Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.