Muğla Yasta! 5 Yaşındaki Ova Melek Oldu
Yayınlanma:
Muğla'nın Ortaca İlçesinde rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören 5 yaşındaki Ova Ötüş, yaşamını yitirdi.
Muğla’nın Ortaca ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 5 yaşındaki Ova Ötüş hayatını kaybetti.

Bekçi Baba’nın sosyal medyada paylaştığı habere göre, Ortaca’nın tanınmış esnaflarından Ramazan Ötüş’ün torunu, Ahmet ve Ayşe Ötüş’ün kızları olan Ova Ötüş’ün vefatı, ilçe genelinde büyük üzüntü yarattı.

Minik Ova için Beşköprü Mahallesi’ndeki evinde cenaze namazı kılındı. Dualar ve gözyaşları arasında gerçekleşen törenin ardından Ova Ötüş’ün cenazesi, Mergenli Güvez Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.
Ailesi ve sevenleri, Ova’nın erken kaybının derin üzüntüsünü yaşarken, sosyal medyada da çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.
Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur
Muğla Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.