Muğla'da 16 Yaşındaki Genç Bıçaklı Kavgada Hayatını Kaybetti
Olay, Milas ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi 7 Çaltılık Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 16 yaşındaki P.D bıçakla yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan genç, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Milas’taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, kavgaya karıştığı değerlendirilen kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Olayın kesin nedeni yürütülen soruşturmanın ardından netlik kazanacak. Gencin cansız bedeninin kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Yetkililer, soruşturmanın titizlikle devam ettiğini bildirirken, mahallede yaşanan acı olay büyük üzüntü yarattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.