Muğla’da 22 Yaşındaki Genç Yüksekten Düşerek Ağır Yaralandı
Edinilen bilgilere göre, Bodrum’da bir otelin peyzaj bölümünde çalışan 2004 doğumlu İ.U., mesai bitiminin ardından lojmana geçti. Telefonla konuşmak için lojmanın üst kısmına çıkan genç, iddiaya göre dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten zemine düştü.
Düşme sesini duyan diğer çalışanlar durumu fark ederek İ.U.’ya yardım etti. Yaralı genç, çalışma arkadaşları tarafından kendi imkanlarıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Hastanede yapılan ilk müdahalede İ.U.’nun beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. Durumunun ağır olması nedeniyle genç, ileri tedavi için Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Yetkililerden alınan bilgilere göre İ.U.’nun hayati tehlikesi sürerken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.