Muğla’da Acı Kayıp: Harfiyatçı Mehmet Alaşan Hayatını Kaybetti

Muğla’da Acı Kayıp: Harfiyatçı Mehmet Alaşan Hayatını Kaybetti
Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Çamurköy Mahallesi’nin sevilen isimlerinden harfiyatçı Mehmet Alaşan, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Acı haber, ailesi ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Çamurköy Mahallesi, genç yaşta gelen acı bir kayıpla sarsıldı. Mahallenin tanınan ve sevilen isimlerinden, harfiyat sektöründe faaliyet gösteren Mehmet Alaşan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Alaşan’ın ani vefatı, başta ailesi olmak üzere yakınları, dostları ve mahalle halkını yasa boğdu. Çalışkanlığı ve güler yüzüyle tanınan Mehmet Alaşan’ın ölüm haberi, ilçede büyük üzüntüyle karşılandı.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Alaşan’ın cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Çamurköy Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 349 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.