Muğla’da Bale Gösterisi Büyüledi
15
Yeni yıl için Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından “Fındıkkıran Bir Yılbaşı Hikayesi Bale Gösterisi “sahnelendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunlar izleyicilerden tam not aldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı yeni yıla özel düzenlediği etkinliklerle sanatseverleri buluşturmaya devam ediyor.
25
Fındıkkıran Balesi İzleyicilerden Tam Not Aldı
Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Bale Bölümü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde koreograflığını Yaprak Baba ve Melike Gergin, repetitörlüğünü ise Göksu Özer ve Oktay Keresteci üstlendiği Fındıkkıran Balesi sahnelendi.
35
Fındıkkıran Bir Yılbaşı Hikayesi Bale Gösterisine Bale Bölümünden öğrenciler katıldı. Aynı zamanda Halk Dansları Bölümü öğrencileri ve eğitmenleri de gösteriye destek verdi.
45
Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hülya Muratlı, programın açılışında yaptığı konuşmada, 2025 yılında çok sayıda kültürel etkinliğe imza attıklarına işaret ederek, şunları söyledi:
55
“2026 yılında yapacağımız etkinliklerimizi sizlere sosyal medyadan duyurmaya devam edeceğiz. Fındıkkıran Bir Yılbaşı Hikayesi Bale Gösterisi ’ne gösterdiğiniz yoğun ilgi teşekkür ediyoruz. Bu oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muğla’da sizleri kültürle buluşturmaya devam edeceğiz”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.