Muğla’da Domuz Sürüsü Yola Atladı: Motosiklet Devrildi, 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre kaza, Yalıkavak’tan Bodrum istikametine seyreden 06 FY 32XX plakalı motosikletin, aniden yola çıkan domuz sürüsüne çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü M.E. ile arkasındaki yolcu yola savrularak metrelerce sürüklendi. Çevredeki diğer sürücüler kazayı görerek hemen durdu ve durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine ulaşarak yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Kaza nedeniyle yol bir süre kontrollü olarak trafiğe kapatılırken, domuzların karanlıkta sıkça görüldüğü bölgede sürücülere gece saatlerinde daha dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.