Muğla’da Elektrik Kesintisi : 1 Ekim’de Çok Sayıda Mahalle Etkilenecek
Muğla genelinde elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle 1 Ekim 2026 Perşembe günü bazı ilçelerde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler; şebeke yatırım, bakım, işletme ve üçüncü şahıs/kurum talepleri kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle gerçekleştirilecek.
Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Bodrum, Datça, Marmaris, Milas, Köyceğiz, Seydikemer, Menteşe, Fethiye ve Yatağan ilçelerindeki mahalle ve sokaklar bulunuyor.
Bodrum’da çok sayıda sokakta elektrik kesilecek
Bodrum’da 1 Ekim günü farklı saat aralıklarında üç ayrı planlı çalışma yapılacak.
09.00-12.00 saatleri arasında Çiftlik Mahallesi’nde 3800, 3802, 3809, 3812, 3815, 3816, 3849, 3850, 3854, 3855, 3857, 3859, 3860, 3861, 3862, 3863, 3867, 3869, 3870, 3871, 3873, 3881, 3890, 3891, 3892, 3893, 3898, 3899, 3901, 3906, 3909, 3912, 3916, 3921, 3924, 3930, 3932, 3934, 3936, 3937 sokaklar ile Akburgaz, Atıcı, Garanlıkalan, Generler, Hacı Oğulları, Karaharup, Kuyubaşı, Yalıçiftlik ve diğer bağlantılı cadde ve sokaklarda kesinti uygulanacak.
13.00-17.00 saatleri arasında Torba Mahallesi’nin 3110 ve 3115 sokakları ile Emin Anter Bulvarı elektrik kesintisinden etkilenecek.
07.00-12.00 saatleri arasında ise Torba Mahallesi’nde 3121, 3123, 3125 sokaklar, Ora Tatil Köyü İç Yolu ve Usuluk Sokak’ta işletme ve bakım çalışması yapılacak.
Akyarlar ve Turgutreis mahallelerinde ise üçüncü şahıs/kurum talebi kapsamında planlı çalışma gerçekleştirilecek. Çalışmadan Akyarlar’da çok sayıda sokak ile Ada, Akçabük, Atatürk Akyarlar, Fener, Kemer 1, Liman, Park, Sığıralacak ve Turgutreis caddeleri; Turgutreis’te ise çok sayıda sokak ile 4197 Caddesi, Barbaros Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, İnönü Caddesi, Karabağlı Caddesi, Karain Caddesi, Manzara Caddesi ve Turgut Özal Caddesi çevresi etkilenecek.
Datça’da üç mahallede planlı çalışma
Datça’da Hızırşah, Karaköy ve Reşadiye mahallelerinde planlı çalışma yapılacak.
16.30-18.00 saatleri arasında Hızırşah, Karaköy ve Reşadiye’de belirtilen sokak ve küme evlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Aynı bölgelerde AG hatta ağaç kesimi ve koridor açma çalışması da planlanıyor.
Marmaris’te Söğüt ve Bozburun etkilenecek
Marmaris’in Söğüt Mahallesi’nde 09.00-15.00 saatleri arasında şebeke bakım çalışması gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Sokak ve Söğüt Cumhuriyet Küme Evleri kesintiden etkilenecek.
Bozburun ve Yeşilova mahallelerinde ise 3. seviye şebeke bakım çalışmaları yapılacak. Bozburun’da çok sayıda sokak ile Atatürk, Cumhuriyet ve Kordon caddeleri; Yeşilova’da ise çeşitli sokak ve caddelerde çalışma gerçekleştirilecek.
Milas’ta kesinti 10.00’da başlayacak
Milas’ta 10.00-14.00 saatleri arasında AG pano arızasına yönelik çalışma yapılacak.
Çalışmadan Bahçeburun, Çınarlı, Dibekdere, Epçe, Kafaca, Kırcağız, Kızılcayıkık, Köşk ve Küçükdibekdere mahallelerinin belirlenen sokakları etkilenecek.
Baharlı ve Savran mahallelerinde de şebeke bakım çalışması gerçekleştirilecek.
Köyceğiz’de geniş kapsamlı çalışma
Köyceğiz’in Yeni ve Yeşilköy mahallelerinde AG hatta ağaç kesimi ve koridor açma çalışması yapılacak.
Yeni Mahallesi’nde çok sayıda sokak ve cadde ile Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi İç Yolu, Muğla-Fethiye Karayolu ve çevresindeki bağlantılar çalışmadan etkilenecek. Yeşilköy Mahallesi’nde ise Çağla Sokak, Uğur Mumcu Caddesi ve Yeşilköy Sokak çalışma kapsamında bulunuyor.
Menteşe ve Seydikemer’de yatırım çalışmaları
Menteşe’de Avcılar, Bozyer, Günlüce ve Kuzluk mahallelerinde şebeke yatırım çalışmaları gerçekleştirilecek. Kesintiden Köyiçi ve küme evleri ile bazı sokaklar etkilenecek.
Seydikemer’de ise Arsaköy Mahallesi’nin Aşağı, Orta, Taşbaşı ve Yukarı sokaklarında şebeke yatırım çalışması yapılacak.
Fethiye’de Nif Mahallesi
Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde 1. ve 2. seviye şebeke bakım çalışmaları gerçekleştirilecek.
Çalışma kapsamında Ali Keskin, Arık 1, Atatürk, Başarık, Cebeci, Cevizli Kırkpınar, Golak, Günerler, Hürmüz, Hürriyet, Karafilli Yaylası, Kirazlı, Koca Ali, Lökeşe, Mezarlık İçi Yolu, Molla, Öncüler, Sandık, Sazak 1, Sazak 2 ve Yakasöğüt sokakları ile Çameli-Fethiye Yolu çevresinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Yatağan’da üç mahalle çalışma kapsamında
Yatağan’da Atatürk, Madenler ve Yeni mahallelerinde şebeke yatırım çalışmaları yapılacak.
Atatürk Mahallesi’nde 725/1, 726 ve 726/1 sokaklar ile Ahmet Toksöz ve Siteler caddeleri; Madenler Mahallesi’nde 1054, 1061 ve 727 sokaklar; Yeni Mahallesi’nde ise çok sayıda sokak ile Ahmet Toksöz, Cumhuriyet ve Karaoğlanoğlu caddeleri çalışma kapsamında yer alıyor.
Elektrik dağıtım şirketinin planlamasına göre çalışmaların süresi ve etkilediği bölgeler çalışma programına bağlı olarak değişebilecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.