Muğla'da Hastanede Bayramlaşma

Muğla'da Hastanede Bayramlaşma
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve hastane idarecileri ev sahipliğinde Kurban Bayramı öncesinde, başhekimlikte hastane personeli ile geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan; dayanışmanın, paylaşmanın ve sevginin en güzel ifadesi olan bir bayrama daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; bizleri birbirimize yaklaştıran, sevgi bağlarımızı güçlendiren, kırgınlıkları unutturan ve umutları tazeleyen çok anlamlı özel günlerdir.

Bu duygularla bayramda da görevini fedakarca yerine getiren siz değerli mesai arkadaşlarım başta olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

Bayram ziyareti sürecinde yapılacak kurban kesimi ve aile ziyaretleri için yapılacak olan uzun yolculuklarda dikkatli olunması gerektiğinin altını çizerek “Kurban Bayramının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Whatsapp Image 2025 06 05 At 20.25.16

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.