Muğla’da MSÜ Adaylarına Geçici Kimlik Desteği
Yayınlanma:
2026 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na katılacak ve T.C. Kimlik Kartını kaybeden adaylar için Menteşe ve Fethiye İlçe Nüfus Müdürlükleri, 1 Mart Pazar günü sabah saatlerinde hizmet verecek.
2026 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme (2026-MSÜ) sınavına katılacak adaylardan T.C. Kimlik Kartını kaybedenlere Geçici Kimlik Belgesi verilmesi amacıyla Menteşe ve Fethiye İlçe Nüfus Müdürlükleri 01.03.2026 Pazar günü 07.00 - 10.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.
Muğla Valiliği, Menteşe Kaymakamlığı ve Fethiye Kaymakamlığı tarafından yapılan ortak açıklamada, sınava katılacak adayların mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.
Açıklamada ayrıca sınava katılacak tüm adaylara başarı dilekleri iletildi.
Bu haber toplam 103 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Muğla Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.