Muğla’da Musluklar Kurudu: 3 Mahallede Su Kesintisi

Muğla’da Musluklar Kurudu: 3 Mahallede Su Kesintisi
Muğla’da bazı mahallelerde yaşanan içme suyu arızaları nedeniyle kesintiler devam ediyor. MUSKİ’nin güncel verilerine göre 9 Eylül 2026 itibarıyla kent genelinde 3 plansız su kesintisi bulunuyor.

MUSKİ kayıtlarına göre Yatağan’ın Turgut Mahallesi’nde 8 Eylül 2026 saat 12.35’te başlayan su kesintisinin tahmini süresi 4 saat olarak bildirildi.

Menteşe’nin Yeniköy Mahallesi’nde 8 Eylül 2026 saat 10.44’te başlayan kesintinin tahmini süresi 3 saat olarak açıklanırken, Kavaklıdere’nin Çayboyu Mahallesi’nde 8 Eylül 2026 saat 10.26’da başlayan kesintinin ise tahmini 2 saat süreceği belirtildi.

Kesintilerin tamamı MUSKİ tarafından plansız arıza kapsamında listelenirken, 9 Eylül 2026 tarihi için ayrıca planlı bir su kesintisi kaydı bulunmadığı bildirildi.

Ekiplerin arızalara yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, mahallelerde su hizmetinin çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden normale dönmesi bekleniyor.

Vatandaşlar ise özellikle uzun süren su kesintilerinde çalışmaların mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını ve kesintilerin günlük yaşamı daha fazla etkilememesini istiyor.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.