Muğla’da Öğrencilere Yeni Barınma İmkanı: Bodrum ve Köyceğiz’e 275 Yatak Kapasiteli Yurt

Muğla’da Öğrencilere Yeni Barınma İmkanı: Bodrum ve Köyceğiz’e 275 Yatak Kapasiteli Yurt
Muğla’da üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim hayatlarını daha konforlu şartlarda sürdürmelerini sağlamak amacıyla yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Bodrum’da 230, Köyceğiz’de ise 45 yatak kapasiteli otel kiralanmasına ilişkin protokol, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ile Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu arasında imzalandı.

whatsapp-image-2025-10-10-at-09-11-35

Vali Akbıyık, Muğla genelinde her yıl artan öğrenci sayısına paralel olarak ilave barınma imkânlarının geliştirilmeye çalışıldığını belirterek, “Gençlerimizin güvenli, konforlu ve sosyal imkânları zengin ortamlarda konaklamaları bizim önceliğimizdir. Bu kapsamda yapılan iş birliği, Muğla’da genç odaklı hizmet anlayışımızın güçlü bir göstergesidir.” dedi.

Vali Akbıyık, katkılarından dolayı Spor Toto Teşkilatına teşekkür ederek, öğrencilerin yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.