Muğla'da Okul Müdür Yardımcısından Haber Alınamıyor

Edinilen bilgilere göre, İnlice Ahmet Nazif İlkokulu Müdür Yardımcısı olan 40 yaşındaki Özkan Kırbıyık, 30 Mayıs günü akşam saatlerinde İnlice Plajı'na geldi. Kırbıyık'tan bir süre sonra haber alamayan yakınlarının durumu yetkililere bildirmesi üzerine bölgede inceleme başlatıldı.
Yapılan araştırmalarda Kırbıyık'a ait bazı kişisel eşyaların plajda bulunması üzerine arama çalışmaları genişletildi. İhbarın ardından bölgeye sevk edilen ekipler, hem karada hem de denizde arama faaliyetlerine başladı.

Çalışmalara Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, arama kurtarma personeli ve dalgıçlar katılırken, kıyı şeridi ve deniz üzerinde drone desteğiyle tarama yapılıyor.
Ekiplerin İnlice Plajı ve çevresindeki arama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü, Özkan Kırbıyık'a ulaşılması için tüm imkanların seferber edildiği öğrenildi. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.