Muğla’da Sağanak Alarmı! Meteoroloji Saat Vererek Uyardı
Yayınlanma:
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Eylül Cumartesi günü için Muğla başta olmak üzere Ege’nin iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin büyük bölümünde yağmur etkili olacak. 8 il için sarı kodlu uyarı yapılırken, saat aralıkları verilerek vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.
Ege Bölgesi genelinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Muğla’da öğleden sonra iç kesimlerde sağanak ve gök gürültülü yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Bölgede hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyredecek. Muğla’da en yüksek sıcaklığın 31 derece olması öngörülüyor.
Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.