Muğla'da Trafik kazasında hayatını kaybeden imam son Yolculuğuna Uğurlandı
14
Kaza, 17 Mayıs akşamı Konacık Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.K. idaresindeki motosiklet, Yeni Hastane Kavşağı ile Bitez Kavşağı arasında yolun karşısına geçmeye çalışan 58 yaşındaki Metin Suntay’a çarptı.
24
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan Metin Suntay ile motosiklet sürücüsü ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 3 çocuk babası Suntay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
34
Yakaköy İmamı olan ve aynı zamanda bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı öğrenilen Metin Suntay için Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi, yakınları, öğrencileri, Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı ve çok sayıda seveni katıldı.
44
İl Müftüsü Dr. Rüstem Can tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Metin Suntay’ın naaşı Bitez Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öte yandan kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.