Muğla’da Yarım Asırlık Dostluk: Selda Bağcan’ın Paylaşımı Gündem Oldu
Birlikte keyifli vakit geçiren iki sanatçı, yılların eskitemediği arkadaşlıklarını çektirdikleri fotoğrafla takipçileriyle paylaştı. Selda Bağcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaklaşık 50 yıldır süren dostluklarına vurgu yapan içten ifadeler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
Bağcan paylaşımında, Seyyal Taner ile Bodrum’da kahkahalar ve sohbet eşliğinde güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, yollarının kesişmiş olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Paylaşım, sanatçıların sevenleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Yıllardır aynı dostluğu sürdüren iki usta sanatçının Bodrum’daki buluşması, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, hayranları da ikiliye sevgi dolu mesajlar gönderdi. Samimi kareler, müzik dünyasında dostluğun en güzel örneklerinden biri olarak yorumlandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.