Muğlalı İlkokul Mezunu Günay Teyze Üniversite Mezunlarına Taş Çıkarttı

Muğlalı İlkokul Mezunu Günay Teyze Üniversite Mezunlarına Taş Çıkarttı
Sosyal medyada binlerce kişinin sevgisini kazanan 75 yaşındaki Günay Karataş, ATV ekranlarında yayınlanan ve Oktay Kaynarca’nın sunuculuğunu üstlendiği “Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasına katıldı.

Geniş takipçi kitlesiyle dikkat çeken Günay Teyze, yarışma sırasında yaptığı samimi açıklamalarla izleyenleri hem duygulandırdı hem de gülümsetti. “Ben buraya yalnız gelmedim, 104 bin takipçimle geldim” diyen Karataş, sosyal medyadaki yolculuğunun torunu sayesinde başladığını anlattı.

Doğal ürünler üreterek içerik paylaşan Karataş, ev yapımı turşudan bulgura, ekmekten erişteye kadar birçok ürünü kendi elleriyle hazırlayıp kargoyla Türkiye’nin dört bir yanına gönderdiğini belirtti. “Siparişlere yetişiyorum, yardımcım yok. Kızım hemşire, torunlarım okuyor. Her işi kendim yapıyorum” diyerek azmi ve çalışkanlığıyla takdir topladı.

Günay Karataş, yarışmada performansının yanı sıra hayat hikayesi ve enerjisiyle de büyük beğeni toplarken, ekran başındaki izleyicilerden de tam not aldı. Yarışmada bilgisi ve zekasıyla adeta izleyenleri büyüleyen Günay teyze seyircilere heyecanlı anlar yaşattı.

Günay Teyze 500 Bin TL Sorusu İçin Yarıştı: “Torunumun Düğünü İçin Harcayacağım”

Muğla’dan katıldı, samimi tavırlarıyla gönüllerde yer etti.

ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster’de Muğla’dan katılan 72 yaşındaki Günay Teyze, neşesi, espirili cevapları ve samimi anlatımıyla izleyicilerden büyük ilgi gördü. Yarışma sunucusu Oktay Kaynarca ile sıcak ve içten bir sohbet gerçekleştirdi.

Joker hakkını kullanmayı düşünmediğini, çünkü kimseye kullanıp kullanmadığını göstermek istemediğini belirtti:
“Kullanırsam anlarlar, o zaman da biliniyorum ama buraya geldim, çok şükür.”

Yarışmadaki hedefi tuttu ve 500 bin TL’lik soruya kadar geldi. Kazandığı parayı nasıl kullanacağını sorulduğunda ise bu parayı torunun düğününe harcayacağını söyledi:
“Torunum eczacı olacak, bu ayın 26’sında istemeye gelecekler. Bahçede köy düğünü yapacağız, yemeğini kendim pişireceğim, tatlısını ben yapacağım.”

Sunucu Oktay Kaynarca, “Muğla’dan böyle biri ilk defa geliyor” dediğinde, Günay Teyze de gururla “Köyümüzden hiç gelmemişti, ben ilk oldum,” yanıtını verdi. Köy halkının da onu alkışlarla uğurladığı anlattı. Cebinde 500 bin TL olsa, tekrar alkışlarla karşılanacağını, hatta 50 bin lira ile gitse bile alkış alacağını esprili bir dille ifade etti.

Son olarak yarışmadan 500.000 lira alarak ödülüne kavuşan Günay Teyze çok mu okuyan bilir yoksa çok mu gezen sorusuna çok gezen ve çok yaşayan bilir diyerek Oktay Kaynarca'ya teşekkür ederek veda etti.

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.