Muğla’nın Geleceği Masaya Yatırıldı: İYİ Parti Heyeti MUTSO’da

Muğla’nın Geleceği Masaya Yatırıldı: İYİ Parti Heyeti MUTSO’da
İYİ Parti heyeti, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile bir araya geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, TBMM Divan Katibi ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, GİK Üyesi Furkan Tuna, Genel Başkan Baş Danışmanı Sedat Kılınç, Kurucular Kurulu Üyesi Aspay Cebeci Şenel, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve beraberindeki heyet, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile bir araya gelerek, Muğla’nın ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik yürütülebilecek ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, bölgenin kalkınması için atılması gereken adımlar, yerel ihtiyaçlar ve iş dünyasının beklentileri ele alındı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.