Muğla’nın Gururu Yüzme Takımı Afyon’dan Madalyalarla Döndü

Muğla’nın Gururu Yüzme Takımı Afyon’dan Madalyalarla Döndü
Muğla Yüzme Takımı sporcuları, 26-27 Temmuz 2025 tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yüzme yarışlarında önemli başarılara imza attı.

Takım, yarışlardan birçok madalya ve derece ile dönerek Muğla’yı gururlandırdı.
Hasan Ege Ceylan, 50 metre kelebek ve 200 metre serbest kategorilerinde birincilik elde ederek yarışların öne çıkan isimlerinden biri oldu.
Takım başarıları ise bireysel derecelerle sınırlı kalmadı.

Whatsapp Image 2025 07 30 At 12.16.03 (1)
• 14 yaş kız bayrak takımı, yarışta ikinci olarak kürsüye çıkarken,
• 13 yaş kız bayrak takımı da üçüncülük elde etti.
Yarış boyunca yüksek performans sergileyen takım, toplam puan ve başarılarıyla Ağustos ayında Mersin’de düzenlenecek final yarışmalarına katılma hakkı kazandı.

Whatsapp Image 2025 07 30 At 12.16.02 (1)
Sporcuların antrenörleri Muharrem Öznalbant ve Esen Savaş Öznalbant, emek ve katkılarıyla sporcuların bu önemli başarılarına öncülük etti. Takım, hem bireysel hem de takım bazında gösterdiği performansla büyük takdir topladı.
Muğla spor camiası, tüm sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.