Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nden Hakem Tepkisi

Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği’nden Hakem Tepkisi
Muğlaspor taraftar gruplarından biri olan Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, son karşılaşmada yaşanan hakem kararlarına tepki gösterdi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, maçın sonucuna etki ettiği öne sürülen tartışmalı hakem kararlarının camiada büyük hayal kırıklığı yarattığı belirtildi. Açıklamada, sahada büyük özveriyle mücadele eden takımın emeğinin gölgelenmesinin kabul edilemez olduğu vurgulandı.

Sporun temelinde eşitlik, tarafsızlık ve hakkaniyet ilkelerinin bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, bu değerlerin zedelenmesinin yalnızca kulüp camiasını değil, tüm spor kamuoyunu rahatsız etmesi gerektiği ifade edildi.

Dernek, ilgili kurumların yaşanan süreci dikkatle değerlendirmesini ve ilerleyen müsabakalarda benzer tartışmaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını beklediklerini bildirdi.

Açıklamanın sonunda ise taraftarların her koşulda kulübün yanında olmaya ve emeğin karşılığını savunmaya devam edeceği belirtildi

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.