Muğlaspor Başkanı Kıyanç: "Stat Bitmezse Muğlaspor Biter"
Yapımı süren yeni stat inşaatında yaşanan gecikmelerin kendilerini kaygılandırdığını dile getiren Başkan, sürecin uzaması halinde takımın iç saha maçlarını farklı bir sahada oynamak zorunda kalacağını belirtti.

Başkan Kıyanç, “Stat inşaatının tamamlanmaması halinde farklı bir sahada oynamak zorunda kalacağız. İlk maçımız dış sahada olacak ve ikinci maçımız da deplasmanda. Bu durum kulübümüz için büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu nedenle, 5 Ağustos’ta yetkililerle tekrar bir araya gelerek bu konuyu görüşeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Geçmişteki başarılarına da değinen Başkan Kıyanç, “İki yıl boyunca zorlu şartlara rağmen şampiyon olduk. Ancak yeni sezonda stat sorunumuzun devam etmesi durumunda işimiz çok daha zor olacak. Yatırımlarımızın boşa gitmesine izin vermeyeceğiz ve bu sorunun çözümü için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz,” sözleriyle kararlılık mesajı verdi.

Yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen transfer çalışmalarına da değinen Başkan, kadronun güçlendirildiğini söyledi. Ancak stat inşaatının tamamlanmasının, kulübün hedeflerine ulaşabilmesi açısından kritik öneme sahip olduğunu vurguladı. Başkan, “Yeni sezonda hedefimiz üst sıralarda yer almak ancak bu belirsizlik ortamında planlarımızı yapmakta zorlanıyoruz. Yetkililerden bu konuda destek bekliyoruz,” diyerek çağrıda bulundu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.