Muğlaspor Sezonun İlk Maçında Berabere Kaldı

Muğlaspor Sezonun İlk Maçında Berabere Kaldı
TFF 2. Lig’in ilk haftasında deplasmanda Sincan Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşan Muğlaspor, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Muğlaspor, 19 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği TFF 2. Lig’de sezonun ilk maçına deplasmanda çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, Sincan Belediyesi Ankaraspor ile karşılaştığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

30 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’te Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı’nda oynanan karşılaşmada Muğlaspor’un gollerini Yasin Abdioğlu ve Enes Gök kaydetti. Böylelikle Yasin Abdioğlu, yeşil-beyazlı ekibin bu sezonki ilk golünü atan isim oldu.

Mücadele boyunca rakibine üstün bir oyun sergileyen Muğlaspor, son dakikalara kadar sahada ortaya koyduğu futbol ile taraftarına umut verdi. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç yaptığı açıklamada, “Skor ne olursa olsun, sahadaki mücadele ve oyun geleceğe dair bizleri fazlasıyla ümitlendirdi. Bu oyun gelişerek devam ederse, bu sezon çok şey başarırız” ifadeleri kullanıldı.

Sezonun açılış maçında alınan 1 puan, camiada gelecek haftalar için olumlu bir sonuç olarak değerlendirildi.

Whatsapp Image 2025 08 31 At 21.56.26 (1)

Whatsapp Image 2025 08 31 At 21.56.26

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.