MUYDER’den 11 Ocak’ta Arabaşı Etkinliği: Hazırlıklar Başladı
Yayınlanma:
Muğla Yozgatlılar Derneği (MUYDER), 11 Ocak 2026 Pazar günü saat 15.00’te Türkan Saylan’da geleneksel Arabaşı Etkinliği düzenleyecek. Dernek yönetimi, etkinlik öncesi hem hazırlıklarını sürdürüyor hem de çeşitli kurum ve isimlere nezaket ziyaretlerinde bulunarak davetlerini iletiyor.
18
MUYDER Başkanı Fatih Özalp, Başkan Yardımcısı Mehmet Okyay, Sayman Gökhan Taşer ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Topgöz ve Fatih Ganioğlu, geçtiğimiz haftalarda bir dizi ziyarette bulunarak hem derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi hem de yapılacak arabaşı etkinliğine davet gerçekleştirdi.
Yetkililer, etkinliğe yaklaşık bir ay kaldığını hatırlatarak hazırlıkların başladığını ve yoğun bir çalışma sürecinin sürdüğünü ifade etti.
MUYDER yönetimi, 11 Ocak’ta gerçekleştirilecek arabaşı buluşmasına tüm hemşehri ve vatandaşları davet etti.
28
38
48
58
68
78
88
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.