TEK Kolejinden “Okulumuzda Güvendeyiz” Projesi
Teknoloji ve Kültür Okulları; Anasınıfı – İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi – Fen Lisesi öğrencileri için yine Muğla’da bir ilk olan “Okul Öğrenci Ferdi Kaza Sigortası” projesini hayata geçirdi.
Sağlık ve Güvenlik konularında oldukça titiz davranan TEK Koleji, öğrencilerine verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu. Bu kapsamda okullarındaki tüm öğrencileri, okul sorumluluk sahası içerisinde başına gelebilecek, beklenmedik her türlü kaza riskine karşı sigortalanmış oldu.
Uzun süredir hazırlıkları süren bu projenin 2017-2018 Eğitim öğretim yılında, Teknoloji ve Kültür Okulları yönetimince hayata geçirilerek, hazırlanan Okul Ferdi Kaza Sigortası Kartları velilere teslim edilmiştir.
Bu proje Kapsamında Teknoloji ve Kültür Okulları Genel Müdürü Celalettin Demirel ile Teknoloji ve Kültür Anadolu-Fen Lisesi Müdürü Kamil Bencik, aynı zamanda okulun öğrenci velisi olan Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel’i ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’yı makamlarında ziyaret ettiler. Proje hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra velisi oldukları öğrencilerinin sigorta kartlarını teslim ettiler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.