TÜRKAV’dan Muğla Medya Grubu’na Ziyaret
Yayınlanma:
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Muğla İl Başkanı Murat Atayeter ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.
Ziyarete TÜRKAV Muğla İl Başkanı Murat Atayeter’in yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Osman Tosun, Cüneyt Çakır ve Kutlu Çeler katıldı. Heyet, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve gazete çalışanlarıyla samimi bir ortamda bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Murat Atayeter, TÜRKAV’ın Muğla genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verirken, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı kapsamında yapılması planlanan etkinliklerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.