Ülkü Ocakları bölge ziyaretlerine devam ediyor
Muğla Ülkü Ocakları bölge ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Pandemi dolayısıyla ziyaretlerine ara veren Ülkü Ocakları, normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte ziyaretlere yeniden başladı.
Sinem Karakaya
Pandemi dolayısıyla faaliyetlerine ara veren Muğla Ülkü Ocakları, normalleşme sürecine girilmesinin ardından ziyaretlerine adeta hız verdi. 13 ilçenin MHP teşkilatlarını ziyaret ederek faaliyetlerine başlayan Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, yönetimi ile birlikte Ülkü Ocakları teşkilatlarını, Kaymakam, İlçe Emniyet Müdürlerini ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını yaklaşık 2 hafta süren bir programla ziyaret etti.

Ziyaretlerde bölge ve Türk gençliği hakkında istişareler yapılarak, geleceğe yönelik faaliyetler konuşuldu.
Mahalle mahalle ülkücülerle buluşan İl Başknaı Demirel, “Muğla’da dokunmadık, görüşmedik, ulaşamadık bir tane ülküdaşımızı bırakmayacağız. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir düsturu ile bir aile olacak, hareketimize ve Türk gençliğine hizmet etmeye hız kesmeden devam edeceğiz. Ülkücü hareket içinde birliğimizi beraberliğimizi koruyacak, bilge liderimiz Genel Başkanımızı Devlet Bahçeli’nin emrinde vazifelerimizi yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.