Vali Akbıyık, Göktepe Şenliğine Katıldı

Vali Akbıyık, Göktepe Şenliğine Katıldı
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş ile birlikte 11. Göktepe Kültür ve Dayanışma Şenliğine katıldı.

Kahvaltı programı ve kortej yürüyüşü ile başlayan şenlikte halk oyunları gösterisinin ardından yaptığı konuşmada 11. Göktepe Kültür ve Dayanışma şenliğinin kültürümüzün yaşatılması, gelenek ve göreneklerimizin gelecek kuşaklara aktarılması açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Dr. İdris Akbıyık, bizi biz yapan değerlerimizi koruyan, birlik ve beraberliğimize katkı sunan şenliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

2c03f2ff-8a1d-419c-91d6-9c069991ead6

Saygıdeğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını Aile yılı ilan ettiğini anımsatan Vali Dr. İdris Akbıyık, Devletin ailenin güçlenmesi için verdiği destekleri aktardı.

43d554b0-8bed-4232-bbc4-b75246189a45

Vali Dr. İdris Akbıyık, protokol üyeleri ve vatandaşlar şenlik kapsamında kurulan stantları ziyaret etti.

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.