Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile Muğla Gazetesi ve muglagazetesi.com internet haber sitesi yazı işleri müdürleri Güzide Kasım ve Kenan Gürbüz, Erol Kütahya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, yeni görevinde başarı dileklerini ileten Elvan Göçer, "Bölge iletişimi açısından önemli bir görev üstlendiniz. Muğla basını olarak kamuoyunun doğru ve hızlı bilgilendirilmesi konusunda iş birliğine her zaman hazırız," dedi.
Bölge Müdürü Erol Kütahya ise nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, "Basın mensuplarıyla güçlü bir iletişim ağı kurmak bizim için önemli. Şeffaf, doğru ve etkili iletişimle kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, bölgedeki basın-yayın çalışmaları ve kamu iletişimi üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.