MUĞLA JANDARMASINDAN SIKI DENETİM

MUĞLA JANDARMASINDAN SIKI DENETİM
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Muğla’nın Denizli ve Aydın illeri giriş noktalarında denetimlerini sıklaştırdı. Sabah saatlerinde başlayan...

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Muğla’nın Denizli ve Aydın illeri giriş noktalarında denetimlerini sıklaştırdı. Sabah saatlerinde başlayan uygulamaya asayiş, Trafik ve Narkotik ekiplerinin yanında Ceza ve Resim isimli iki narkotik köpekler de katılıyor. 

Ekipler tarafından hem Muğla çıkışında, hem de Denizli istikametinden gelen araçlar durdurularak arama yapıldı. Büyük tonajlı kamyon ve yolcu taşıyan otobüslerde de arama yapılırken, otobüslerin bagajlarında narkotik arama köpekleri Resim ve Ceza arama çalışmalarına katıldı. Jandarma trafik ekipleri sürücülerin belgelerini kontrol ederken, asayiş ekipleri de özellikle Muğla dışından gelen sürücüler ve yanlarında bulunan yolcuların GBT sorgulamalarını yaptı. Narkotik görevliler ve köpekler ağır tonajlı araçlarda ve otobüslerin bagajlarında uyuşturucu bulunup bulunmadığını kontrol etti.

İki saat süren denetim esnasında herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmazken, denetimlerin sürekli olarak değişik saat dilimlerinde ve değişik güzergâhlarda devam edeceği öğrenildi.

Bu haber toplam 428 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.