Muğla Medya Grubu'ndan Marmaris ve Datça ziyaretleri

Muğla Medya Grubu'ndan Marmaris ve Datça ziyaretleri
 MUHABİR
Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve Muğla Medya ekibi Marmaris ve Datça'da bir dizi ziyaretler de bulundu.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Danışman Koordinatör Cüneyt Erdan, Haber Müdürü Kenan Gürbüz, Marmaris Temsilcisi Kürşat Keskin, Muhabir Umut Gör, yeni göreve başlayan Ünlü’ye hayırlı olsun dileklerini ilerek Turizm Cenneti Marmaris’le ilgili yapılacak haber çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

whatsapp-image-2024-05-28-at-21-01-01.jpeg

Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt’a yapılan ziyarette ise Datça ilçesi ile son dönemde gündeme gelen konular ele alındı. Başkan Kurt’a hayırlı olsun dileklerini ileten Muğla Medya ekibi, sakinliği ve huzuru ile Türkiye’nin ve Dünyanın gözdesi olan Datça ile ilgili gelişmelerde haber çalışması konularını ele aldı.

whatsapp-image-2024-05-28-at-21-02-07.jpeg

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve haber ekibi Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan'ı ziyaretinde ise Marmaris ve Muğla turizminin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.

whatsapp-image-2024-05-28-at-14-18-09.jpegMarmaris ziyaretlerinin son durağında ise TBMM 26. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’le buluşan heyet, Öztürk’e çalışma hayatında başarı dileklerinde bulundu.

whatsapp-image-2024-05-28-at-21-01-38.jpeg

Datça Belediyesi önceki dönem Meclis Üyesi Haluk Laçin’e yapılan ziyarette ise basın camiasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

whatsapp-image-2024-05-28-at-21-02-33.jpeg

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.