MUĞLA MEDYA GRUBUNDAN MUĞLASPOR’A ANLAMLI DESTEK

MUĞLA MEDYA GRUBUNDAN MUĞLASPOR’A ANLAMLI DESTEK
Bünyesinde Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası Gazetesi ve Muğla TV ile madeni yağ sektöründe hizmet veren Muğla Yağmatik Firmalarını barındıran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi Muğlaspor’a katkılarını sürdürüyor. Sponsor ödemesinin ilk bölümünü Kulüp Basın Sözcüsü Nihat Aktaş’a teslim eden Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Göçer, tüm Muğla’dan kulübe destek olmasını istedi.

Medya ve madeni yağ sektöründe hizmet veren Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi Muğlaspor’a katkılarına devam ediyor.

Daha önce Muğla TV’de Gazeteci Cüneyt Erdan’ın hazırlayıp sunduğu Sportesi Programında kulübe destek vereceklerini ifade eden Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Göçer sponsor bedelinin ilk bölümünü Kulüp Basın Sözcüsü Nihat Aktaş’a teslim etti.

Firmanın medya olarak Muğlaspor’a büyük desteği olduğunu ifade eden Muğlaspor Basın Sözcüsü Nihat Aktaş, ‘Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi her zaman olduğu gibi yine en büyük destekçilerimizden. Kendilerine camia adına çok teşekkür ediyorum. Muğla Medya Grubu’nun gösterdiği bu duyarlılığın herkese örnek olmasını diliyorum’ dedi.

Firma olarak her zaman yeşil beyazlı kulübün yanında ve destekçisi olduklarını ifade eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, ‘Muğlaspor şehrimizin en büyük marka değeri. Herkes imkanları dahilinde kulübe sahip çıkmalı ve destek vermeli. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Muğlaspor’a desteğimiz devam edecek’ diye konuştu.

Bu haber toplam 720 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.