Muğla medyasının acı günü

Muğla medyasının acı günü
Doğan Haber Ajansı Muğla Muhabiri ve yerel Yenigün Gazetesinin Haber Müdürü Ahmet Bayrak(40) yaşamını yitirdi. Bayrak’ın cenazesi Kurşunlu Camiinde...

Doğan Haber Ajansı Muğla Muhabiri ve yerel Yenigün Gazetesinin Haber Müdürü Ahmet Bayrak(40) yaşamını yitirdi. Bayrak’ın cenazesi Kurşunlu Camiinde cenaze Namazının ardından memleketi Ordu’nun Kumru ilçesinde toprağa verildi.

Muğla’da 15 yıldır gazetecilik yapan bir dönem gazetemizde de muhabirlik yapan Ahmet Bayrak daha sonra Doğan Haber Ajansının Muğla temsilciliği görevine atandı. Geçtiğimiz yıllarda yerel Yenigün Gazetesinde Haber Müdürü olarak görev yapan Ahmet Bayrak önceki gün yaşamını yitirdi. Ahmet Bayrak’ın cenazesi çalıştığı gazetenin önünde düzenlenen törenin ardından Kurşunlu Camiine getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Bayrak’ın cenazesi memleketi Ordu’nun Kumru ilçesine götürüldü.  Ahmet Bayrak için düzenlenen cenaze namazına Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Muğla gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünal Türkeş,  siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve gazeteci arkadaşları katıldı. 40 yaşında yaşamını yitiren Ahmet Bayrak evli bir çocuk babasıydı. Muğla Gazetesi olarak meslektaşımıza Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.