MUĞLA MHP 1 KASIM MİLLETVEKİLİ ADAYI SIRALAMASI

MUĞLA MHP 1 KASIM MİLLETVEKİLİ ADAYI SIRALAMASI
1 Kasımda yapılacak genel seçimler öncesinde partiler milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Milliyetçi Hareket Partisi...

1 Kasımda yapılacak genel seçimler öncesinde partiler milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kurulu'na teslim etti. Milliyetçi Hareket Partisi YSK'ya teslim ettiği listede Muğla Milletvekilleri listesinde ilk sıraya mevcut milletvekili Mehmet Erdoğan'ı yerleştirdi.

üçüncü dönem için yeniden aday gösterilen Mehmet Erdoğan birinci sırada yer aldı. MHP'de son yerel seçimlerde Bodrum'da oy oranını arttıran eski İlçe Başkanı Asım Başaran ikinci sıra adayı olarak gösterilirken, Doktor Hacı Çelik üçüncü sıra adayı gösterildi. Eczacı Nuri Öztürk dördüncü sıra adayı, İşletmeci Nazmi İyibilir beşinci Uğur Salih Eroğlu ise listenin altıncı sırasında yer alan aday oldu.

Üçüncü dönem yeniden birinci sıradan aday gösterilen Mehmet Erdoğan, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, “Partim yeni dönem için bana görev verdi. Bugün itibari ile listemiz açıklandı. Listemizin partimize ve Muğlamıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerden en iyi sonuçlarla çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

MHP'nin listesi şu isimlerden oluştu:

“Mehmet Erdoğan, Asım Başaran, Hacı Çelik, Nuri Öztürk, Nazmi Eyibilir, Uğur Salih Eroğlu”

Bu haber toplam 638 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.